Välkommen till Roma bibliotek!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reservationer hämtas i reservationshyllan och står sorterade efter låntagarnummer. Låna och återlämna gärna själv i i bibliotekets självbetjäningsautomat.

När biblioteket är stängt går det bra att lämna böcker i bokinkastet till höger om entrédörrarna (bottenplan).

Biblioteket har två datorer, skrivare, trådlöst wifi och scanner. Det finns också ett sammanträdesrum med 10 platser som är bokningsbart och kostnadsfritt. Vi har dagstidningar, tidskrifter, musik, film, ljudböcker samt massor med böcker.

Roma-bibliotek är ett Meröppet bibliotek. Den som är över 18 år kan registrera sig som meröppet-användare och få tillgång till biblioteket även under obemannad tid. Se mer information under rubriken Meröppet till vänster eller kom till oss och fråga så svarar vi gärna på eventuella frågor.

Tillgänglighet: Parkering för rörelsehindrade finns utanför byggnaden. Roma bibliotek ligger på övre plan. Till övre plan finns hiss. Utanför bibliotekets entrédörr finns en handikappanpassad toalett. Bibliotekets självutlåningsautomat är höj- och sänkbar. Bibliotekets bemannade information- och lånedisk är höj- och sänkbar.

meröppet invigning fasadTEST6