Sommarboken för dig mellan 8-12 år

Sommarboken är en klubb för dig som är 8-12 år. Vi träffas fyra gånger i sommar för att kravlöst prata om böcker, hänga, fika och pyssla. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite du läst eller lyssnat på. Alla kan vara med.

Det är gratis att vara med, du väljer själv hur många träffar du vill gå på och du behöver inte föranmäla dig. Begränsat antal platser.

17/6 kl. 14-16 Almedalsbiblioteket Tema sommar, sol och lediga dagar. 22/6 kl. 14-16 Hemse bibliotek Tema spännande, rolig och ryslig sommarläsning

8/7 kl. 14-16 Slite bibliotek Tema spänning och kalla kårar

12/8 kl. 14-16 Gamla Apoteket, Strandgatan 28 i Visby Tema fantasy, väsen och magi. Denna träff sker i samarbete med Medeltidsveckan.

Delta även gärna i vår tipspromenad som finns på alla biblioteken på Gotland. Du har då chans att vinna fina bokpriser.

Frågor och information: info.almedalsbiblioteket@gotland.se