Låna hem en surfplatta i höst!

Nu kan du som är över 65 år låna hem en surfplatta från ditt närmsta bibliotek. Med surfplattan kan du möta andra i videosamtal, se på film, lyssna på musik, söka efter recept och mycket annat.

• Du kan låna surfplattan från närmsta bibliotek eller genom Boken kommer. För att låna surfplattan använder du ditt lånekort.
  • Lånetiden är tre månader. Du har fri tillgång till Internet och olika appar.
  • Det kostar ingenting att låna surfplattan. Om du tappar bort den eller om den går sönder, utgår en avgift på 300 kronor.
  • Du som vill kan få hjälp att komma igång med surfplattan

Boka tid för handledning i höst

Om du vill ha hjälp med att komma igång med surfplattan eller har andra frågor kan du boka tid för handledning.

Boka tid på telefon: 0498-29 90 00 eller maila oss på it-handledning.bibliotek@gotland.se

Tider för höstens handledningstillfällen:

Gråbobiblioteket i samverkan med elever från Wisbygymnasiet 24 september, 22 oktober, 19 november och 17 december 9:15–11:30. På Gråbo biblioteket, förutom 24 september på Röda korsets Träffpunkt Gråbo.

Almedalsbiblioteket torsdagar från och med 30 september kl. 13.00 – 16.00